Etusivu
Koiramäki
Myymälä
Pajuviljelmä
Pajuhinnasto
Pajuinfo
Ajo-ohjeet
Ota yhteyttä


Koiramäen Pajutalli

Koiramäen Pajutalli tarjoaa nähtävää ja nautittavaa koko perheelle. Myymälämme on pullollaan hurmaavia tuliaisia, lahjaideoita sekä persoonallisia yksityiskohtia kodin sisustamiseen. Puutarhamme ovat valloittaneet pajuiset majat, aidat, kukkatelineet sekä lukuisat ihastuttavat eläinhahmot. Pullantuoksuinen puotimme tarjoaa rauhallisen kahvihetken vastapaistettujen lämpimäisten kera. Koiramäki sijaitsee Tuusulassa Vanhan Tuusulantien varrella maalaisidyllissä.

Ajatus Koiramäen Pajutallista syntyi insinöörin ja tilintarkastajan unelmasta tehdä töitä lähellä luontoa sen arvoja kunnioittaen ja sen antimia hyödyntäen. Luonto ja sen kauneus ovat aina merkinneet meille paljon. Haluamme osaltamme myös ylläpitää isovanhempiemme viljely ja kädentaitojen perinnettä. Punontakurssilla syttynyt pajukipinä tutustutti meidät pajun käyttöön materiaalina ja vei meidät heti mennessään. Punonnassa pääsevät esille sekä oma luovuus että kädentaidot ja lopputuloksena syntyvät pajuesineet antavat mielihyvää ja iloa silmälle.

Pajutallin pellolla kasvaa kahdeksaa erilaista pajulajiketta ohuista punontapajuista paksumpiin aitapajuihin saakka. Elävien pajujen maailmaan majoihin, aitoihin ja tunneleihin pääsee tutustumaan Koiramäen puutarhassa.

Tervetuloa tutustumaan ja ideoimaan pajusta luonnollista kauneutta!

Koiramäen väki

copyright Koiramäen Pajutalli_____toteutus NetUniikki